Publicerad den

KALLELSE Medlemsmöte TISDAGEN 10 November 2020 klockan 19.00

KALLELSE Medlemsmöte TISDAGEN 10 November 2020 klockan 19.00 (OBS DAGEN)

Klubblokalen Ringstorp, (stora lokalen) Kurirgatan 1/ torget, plan 2, Helsingborg

Hej alla medlemmar, nu är det tid igen med ett nytt klubbmöte! Som ni alla vet har vi numera alltid bokat den stora lokalen så vi kan hålla distans som passar alla. Detta är anledningen till att vi denna gång har mötet en tisdag. Arne fixar fika som vanligt, inplastade färdig bredda bullar. 

KVÄLLENS PROGRAM

SM i minutfilm

Sveriges film och videoförbund arrangerar årligen ”Sveriges Kort Films Festival”. Samtidigt har man ett inslag, SM i minutfilm. Konsten att få ut ett budskap inom loppet av en minut. Vi vill uppmana alla medlemmar att försöka sig på detta då konkurrensen inte är särskilt stor. Vi får anmäla filmer gratis. Detta ska vi utnyttja! Vi titta på några av de tävlande bidragen 2020.

Gästföreläsare

Anders Olofsson, senaste nytt om ”Stall-Erik och snapphanarna”. Vi känner Anders inte minst genom dokumentärfilmen som Rolf Hamark gjort och som visades i SVT.

 Medlemsfilm

Vi avslutar kvällen med att se medlemsfilmen ”Bussfärd med Möllevångsgillet till

Rönneberga Härads Hembygdsförening” av Sten Holving och Sigge (ca 10min). Filmen är ett litet minne av Sten som lämnade jordariket tidigare i år!

OBS ÅRETS KOMMANDE MÖTE

Julträffen Torsdag 10/12

 Vi har dessvärre fått ändra mötesdag p.g.a. att vi vill ha den stora lokalen! Glädjande är att vi lyckats bibehålla onsdagar som mötesdag nästa år.

Lite Drönar information

Transportstyrelsen arrangerar en kurs gällande de nya drönarreglerna 5/11. Denna är fullbokad men man kommer livestreama på Facebook – fritt att delta:

https://www.facebook.com/swedronsverige/

Text hämtat på nätet!

Gratis drönarwebbinarium livestreamas. Följ Swedron på Facebook och håll dig uppdaterad! 

Swedron är glada över det stora intresset för vårt drönarwebbinarium den 5 november. De 500 platser som erbjudits har snabbt tagit slut därför har vi beslutat att också livestreama via Facebook. Det gör att fler har möjlighet att delta. Under dagen kommer både Transportstyrelsen, försäkringsbolaget Svedea samt drönarjuristen Joel Sköld att hålla föredrag. Dagen är uppdelad i en kostnadsfri- och en avgiftsbelagd del. 

Vi kör igång redan kl: 09.00 så koppla upp dig i god tid för att inte missa något. Följ oss gärna på Facebook och andra soc medier. 

För program och mer information: 
https://www.swedron.se/sv/content/69-webinar

Välkomna
Hälsar
Styrelsen