Publicerad den

KALLELSE medlemsmöte Ringstorp, onsdagen 22 september 2021 klockan 19.00

KALLELSE medlemsmöte i klubblokalen på Ringstorp onsdagen 22 september 2021 klockan 19.00

(det blev en tidig kallelse p.g.a. att jag reser bort några dagar och glöm inte anmäla din film till sommarfilmtävlingen)

Som alla vet har Arne lämnat oss! En flitig föreningsmänniska lämnar alltid ett stort tomrum efter sig. Arne var alltid först på plats och även fixade så vi fick varmt kaffe på våra möten.

Jag ska nu försöka reda ut det med nycklarna och se till att vi får fungerande rutiner kring detta. Jag vet att vi på slutet alltid hade inköpta färdig bredda bullar.

Min fråga till er alla.

Är det någon som är villig fixa kaffe på våra möten? Kontakta mig! Alternativet är att var och en själv får ta med kaffe och dylikt till mötet om man så önskar, men visst var det mysigt när Arne fixade så vi alla hade det bra.

KVÄLLENS PROGRAM

”att göra film tillsammans med filmpedagogen Caroline Eriksson”

Vi har bjudit in Caroline som är filmpedagog på Fridhems Folkhögskola. Vi delar upp oss i 5 grupper (filmteam) i syfte att under september-november producera 5 filmer en i varje grupp. Arbetet redovisas på novembermötet 17/11. Caroline ska vara vår inspirationskälla och sätter upp en story/manus som vi sedan ska följa. Ett kul projekt som kommer innebär 5 helt olika filmer?

Syftet är att grupperna ska träffas vid ytterligare 2 tillfällen dels för att inspirera varandra i filmandet men även för att upprätthålla våra möjligheter att få bidragspengar från Kulturens!

”sommarfilmtävlingen”

Vi visar de inlämnade förslagen och röstar fram en vinnare. Caroline kommer även ur sitt perspektiv bedöma filmerna.

”medlemsfilm”

Hinner vi blir det en liten film från Färöarna!

Kommande program

Oktobermötet 27/10 ägnar vi hela kvällen åt FÄRÖPROJEKTET ur flera olika perspektiv

VÄLKOMMEN

Hälsar
Styrelsen