Publicerad den

Medlemsmöte 2019-05-08 Råå

Medlemsmöte 2019-05-08 på Råå kl 17-20.00

Detta årliga maj möte hade vi i gymnastikföreningens stuga på Råå som Lars-Berne alltid arrangerar med grillning.

Vi var 16 medlemmar på plats och syftet med kvällens träff var att spela in en film som Arne hade skrivit manus till!

Handlingen:

Drönare kommer över området och närmar sig platsen där en man står med kikare och kollar upp mot drönaren, en grupp står och förbereder sina grillningar.

Drönaren närmar sig mannen med kikaren och han springer iväg, och rusar in på toaletten, En telesignal hörs, alla som har telefon plockar upp den och svarar, men mannen från toaletten ropar ”jag tar det, det är till mig.

Samtalet kommer från drönaren (Linus på linjen har ju utomjordingssnack/tal/skratt)

På grillen står en burk ”Bullens pilsnerkorv” som drönaren tar med hjälp an magnet, och upp genom luften. Tag fast tjuven men tyvärr mannen från toa kommer ut och springer ropar efter honom, efter en stund kommer burken i huvudet på mannen med en korv i burken, som han smaskar i sig och vinkar mot drönaren.

Fyra grupper:

Vi är indelade i fyra grupper där varje grupp har fått en uppgift av David Wramneby på vårt klubbmöte i april. Varje grupp filmar en sekvens av handlingen. Gruppledare är 1, Thomas, 2, Göran, 3, Tom och 4 Lennart! Alla medlemmar ingår i något team. Thomas hade fått förhinder så Lars-Berne tar hans ledarroll för kvällen.

När grupperna har gjort sina filmer klara skickas dom till Per som sätter ihop dessa 4 filmer till en film! Ett mycket utmanande och spännande projekt.

Filmen ska visas på klubbmötet i september!

Ett stort tack till kvällens värd Lars-Berne. 

Vid pennan

Per Lundgren