Publicerad den

 Medlemsmöte 2019-04-10 Ringstorp

 Medlemsträff 2019-04-10 kl 19.00 i klubblokalen Ringstorp, Kurirgatan1 

Vid kvällens medlemsmöte deltog 19 st medlemmar SVFK ordförande Per Lundgren öppnade mötet och hälsade alla medlemmar välkomna. Välkomnades gjorde även kvällens gäst filmläraren David Wramneby. David var inbjuden till medlemsmötet för att prata om hur man producerar en spelfilm och även vara mentor i en workshop med medlemmarna för att tillsammans skapa ett manus till en klubbfilm. 

Workshop ta fram manus och planera inspelning av klubbfilm.
Arne hade tagit fram en synopsis till en spelfilm som i korta drag handlar om en utomjordning som kommer till jorden. Filmen ska spela in vid nästa medlemsmöte på Råå den 8 maj.
David hjälpte till att strukturera upp denna filmidé till en arbetsplan hur filmen skulle spelas in. Medlemmarna som deltog på kvällens möte delades in i fyra olika inspelningsteam och manus delades upp i fyra olika delar där respektive inspelningsteam fick planera hur deras del i manus skulle spelas in. Respektive inspelningsteam får också planera in när huvudrollsinnehavaren Arne ska medverka i olika inspelningssekvenser, teknisk utrustning i form av drönare kommer också att finnas tillgänglig på inspelningsplatsen och måste samordnas mellan inspelningsteamen. Varje inspelningsteam ska efter inspelningen klippa färdigt sekvensen och ljudsätta, därefter ska denna sekvens skickas till ordförande Per som kommer att klippa ihop en färdig spelfilm.
Det var ett stort engagemang från medlemmarna under kvällens workshop. 

Efter workshopen visades några medlemsfilmer 

Som pausfika intogs kaffe med fralla 

//Patrick