Publicerad den

KALLELSE Medlemsmöte, TORSDAGEN 10 december 2020 klockan 19.00

KALLELSE Medlemsmöte; OBS TORSDAGEN 10 december 2020 klockan 19.00 (OBS DAGEN)

Klubblokalen Ringstorp, (stora lokalen) Kurirgatan 1/ torget, plan 2, Helsingborg

Hej alla medlemmar, nu är det tid igen med ett nytt klubbmöte, julfest! Som ni alla vet har vi fått nya restriktioner från folkhälsomyndigheten! Vi i styrelsen har haft uppe frågan och kommit fram till att vi så långt det är möjligt vill ha en ”levande” klubb. Vi tror att vi kan få till ett bra möte med 8 personer på plats. Resten av medlemmarna kan följa mötet via FB (vår hemsida). Jag kommer att hålla i mötet, Thomas sänder på FB och Arne kommer genomföra sin traditionella frågesport! Resterande platser lottar vi ut till de medlemmar som vill vara på plats!

Vill du närvara på mötet ska du anmäla dig genom att svara på detta mail före söndag 6/12. Vi lottar ut 5 platser. Kommer du med på mötet får du reda på det under måndagen 7/12. 

Så länge pandemin och restriktionerna fortsätter kommer vi hålla igång klubben med något annorlunda inriktning! Vi ska ge er medlemmar lite arbetsuppgifter som vi hoppas ni alla vill genomföra och visa upp på kommande möten. Generellt sätt handlar det om att vi ska hjälpas åt att producera mera film. Vi vill att vi alla ska göra enkla okomplicerade filmer att visa upp.

VI STARTAR DIREKT:

Alla medlemmar uppmanas att göra en enkel film som kan visas upp på julmötet 10/12! Det kan vara en julhälsning, trevliga bilder på julmys hemma, pepparkakor, ljus, gran, ett julkort med lite filmklipp du tagit under året! Själv fick jag en idée när jag läste HD i går om Stadens olika julpynt. Ja här har fantasin inga gränser! Vi vet att ni alla kan trycka på REC knappen! Vi kallar ert filmbidrag för ”HIMMAFILM”. Om du inte kommer till mötet ombesörjer jag så att filmen kan visas på plats. Kontakta bara mig så hittar vi lämplig lösning.

KVÄLLENS PROGRAM

  • Tipps och trix tillsammans med Per och Thomas!
  • Medlemmarnas bidrag, ”HIMMAFILMER” 
  • SM i minutfilm, guld silver och brons

Arnes bevingade frågetävling! (är du inte på plats kan du delta i tävlingen genom att maila till arnel4053@gmail.com)

Mötesdagar bokade 2021
Stora lokalen onsdagar 13/1, 10/2, 24/3, 21/4, 22/9, 27/10, 17/11 och 8/12

Vi kommer ha fler aktivitetsdagar ute som vi kan besluta datum senare. 

OBS
Välkommen att anmäla dig till mötet genom att svara på detta mail

OBS
Hoppas du antar utmaningen med att trycka på REC knappen och få till en ”himmafilm”

Välkomna

Hälsar
Styrelsen