Publicerad den

KALLELSE Medlemsmöte onsdagen 8 januari 2020 klockan 19.00

KALLELSE Medlemsmöte onsdagen 8 januari 2020 klockan 19.00

Klubblokalen Ringstorp, Kurirgatan 1/ torget, plan 2, Helsingborg

Vi i styrelsen vill passa på och önska alla medlemmar ett gott nytt år. Vi tror att årets upplägg av ämnen blir mycket intressant. Vi försöker hela tiden förnya och behandla aktuella frågor som ni medlemmar vill veta mer om. Har ni några önskemål eller om ni har någon medlemsfilm ni vill visa tar vi tacksamt emot detta!

Vissa medlemmar vill lära mer om intervjuteknik! Det har också kommit in önskemål att man vill lära mer om ”vlogg” (se förklaring nedan). 

DAGENS ÄMNE
Intervjuteknik och vlogg

Vi har lyckats engagera Olof Engvall som föreläsare i dagens ämne. Olof har ett förflutet som radio/TV- journalist från SR, SVT och Dagens Industri som invigd SVT24 (1999) och DITV (2005) som nyhetsankare, därefter kommunikationschef i börsnoterade och privata företag. Idag IR & PR-chef börsnoterade Inwido. Erfaren videoproducent och storyteller.

Ja vad är vlogg? Faktiskt inget märkvärdigt. Jag slog upp det:

”Videoblogg, ofta förkortat vlogg, är en typ av blogg där fokusen ligger på att periodiskt posta videoklipp, i stället för stycken med text som på en traditionell blogg. Videoinlägg publiceras oftast på Youtube eller infogas i blogginlägg”

Ja vi i SFVK är ju lyckligt lottade, vi som kan göra film! Vi kan enkelt skicka personliga hälsningar eller julkort till vänner o bekanta, det är en typ av vlogg!  Det är ju lämpligt att slå samman dessa båda ämnen, intervjuteknik och vlogg, som i vissa delar är närbesläktade med varandra.

Medlemsfilmer:
Japans Historiska Diamanter 4k (Per Lundgren)

VÄLKOMMEN

Hälsar
Styrelsen