Publicerad den

Inför mötet den 9/9

Hej alla SFVK medlemmar!

Vi i klubben gör vårt yttersta för att alla som kommer till mötet i morgon ska känna sig trygga!

Sigge har ordnat med så vi får ha den stora lokalen hela hösten vilket innebär att vi kan hålla distans i XL format. Vi brukar ju aldrig vara mer än max 15 personer på våra möten så vi har stora utrymmen att röra oss på.

Sigge fixar också med att det finns handsprit på plats! Arne har meddelat att det kommer serveras hygieniskt färdig bredda bullar. Det blir med andra ord ingen köbildning vid kaffet!

Vill ha med eget kaffe med bulle, är detta också OK.

Jag försöker hålla mig uppdaterad kring myndigheternas rapportering gällande corona. Region Skåne rapporterade 20 augusti att smittspridningen ökade i Skåne. Nu i september ser den ut att minska igen. Antalet nya konstaterade fall det senaste dygnet (7/9) är endast ett nytt fall i hela Skåne. Så har trenden varit sedan 5/9.  Men statistik är statistik. Håller vi distansen, är noga med hygienen och är allmänt försiktiga så är detta en bra grund att stå på.

David Wramneby (som vi senast såg i SVTs morgonsoffa) kommer att vara kvällens ciceron och kommer guida oss i ämnet ”det måste hända något”. Ja ämnet gäller inte minst i våra sommarfilmer där han kommer ge några filmer speciella ”hedersomnämnande”. Vi har i dagsläget 9 anmälda filmer. 

För de som väljer att stanna hemma kommer vi att försöka sända mötet via Vimeo! Vi kommer även ladda upp filmerna som ska visas på ett vimeo konto och alla kommer få möjlighet att rösta i sommarfilmtävlingen! Röstningen gör vi via mail (info kommer).

Kl 17:45 så skall vi kanske få en bild på vårt möte hoppas på det bästa. Ni skall enbart klicka på länken som en vanlig film på Vimeo, lycka till. Hoppas att tekniken funkar. Vill ni nå mig på mötet ta det då via SMS 0709299099 men är jag mitt uppe i det är det inte säkert att jag svarar.
https://vimeo.com/event/283901
Vill också testa chat funktion och då är koden  https://vimeo.com/event/283901/chat/
Men kommer nog att återkomma om detta under kvällen 

Detta är första gången vi sänder ett klubbmöte via länk så detta är en stor utmaning. Thomas som ansvarar för denna teknik ser det som en naturlig utveckling för oss i klubben att behärska denna möjlighet. Vi är medvetna om att det handlar om teknik där allt kan hända så vi hoppas ni har överseende med eventuella störningar.

Bäst är ändå att uppleva mötet live förutsatt att du är frisk!

Välkommen
Hälsar
Per
Ordf. sfvk