Aprilmöte Onsdagen den 8/4, 2015

Inne med TIMELAPSE just nu!

Visades Andreas Fernbrants Helsingborgsfilm framtagen just med Timelapsteknik. Inför denna visning hade Per L en kortare intervju med Andreas om just denna teknik och lite om vem han är och vad han håller på med just nu. (den 8 april är Andreas i NAMIBIA och jobbar med sin nya film, därav att han inte kan deltaga själv) Glädjande är att Lars-Berne har provat på denna teknik som han berättade om på mötet. Per L och Thomas M håller för stunden på att filma för Golf & Trädgård / MFF på Malmö Stadion med GOPRO kamera under tiden man rullade ut nytt gräs och kommer att visa ett utkast från denna timelapsfilm ”Sju dagar på 3 minuter”.

IMG_5372

Thomas ville ha medlemmarnas hjälp (recension) att bli ännu bättre reporter när han är ute och filmar (även om han talar skånska)!

4 nya medlemmar kom till mötet ett trevligt tillskott

,

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

info@sfvk.se